Saturday, June 30, 2012

4th of July around the corner, its hari kemerdekaan Amerika, just like kita punya 31 Ogos, cuma kat sini bile sambut hari merdeka selain dari perarakan , hampir semua kedai di US ni buat sale.4th of July sale,the very minimum its 40% plus addtional 25% coupon online kalau rajin and pandai cari. jv jarang bebenor shopping sepuluh tahun sekali kot, the last time beli  4 minggu lepas beli Cliniqu brg bersih muka .tu sebab nak buat project pilot tv. dah tua2 ni kan kena ler tepek2 sikit muka tu, taku lari nanti penonton yg nak tgk.kopakler juga 150 usd,1st time after 17 years tak bermekap.so tadi jv pegi ler carikan brg yg kawan baik dari Malaysia tu pesan, kawan baik ni banyak tolong jv,kalau org lain mintak tolong jv biasa kata ,dtg sini,beli sendirr, but this spesel fren, jv kena buat dgn reda, I beleive in life, ni selain dari rasa terhutang budi dgn parents, jv juga banyak terhutang budi kepada kekawan yg sanggup tolong,walaupun sedikit nasihat dan panduan.JV ni susah org nak berkawan sebab, rupa kampung , tak classy and mulut laser binti brutal,so ramai yg tak berkenan dari yg berkenan.so tadi dgn merredah cuaca panas terik jv pegi ler cari outlet utk kawan specel jv tu. dapat ler separuh brg yg di pesan walaupun tak semua. happy sebab dapat jimat 40% brg corelle. total spent on corell 600usd lebih,kalau tak seribu lebih ler juga kalau hari biasa tu.Rezeki my specel fren,lepas ni ,comes the hard part, mengepack brg2 tu kedlm kotak and mengepos, tapi tak per,kawan baik punya pasal,jv sanggup,apa laa sgt compare dgn apap yg dia tolong jv selama ni.Esok, insyAllah, jv will continue cerita masa zaman kechik2 dulu. untill then, sayonara my frens all. sekian celoteh Joyah Vegas.A'salam.

No comments:

Post a Comment